tisdag 30 mars 2010

Då ska vi se var vi ska börja.
Helgen spenderade vi hos Tobias i Göteborg. Riktigt skönt att bara komma bort och ta det lugnt en helg. Vi gjorde inte så mycket alls faktiskt, vi besökte Nordstan under lördags eftermiddagen men i övrigt så var det mycket lugnt. Vi skulle besökt en barnkläders affär men Agnes hade ont i fötterna och orkade inte att gå mer så det blev soffan och KFF - Elfsborg istället.
Tåg resan både dit och hem gick alldeles utmärkt, Liam satt och kikade lite och åt smörgås när han var vaken men mest sov han i min famn. Mycket folk var det dock på tåget och på resan upp till Göteborg så hade sj gjort om tåget till en bastu, det var något jävulskt varmt.

Igår kväll så var det åter dags att träna fotboll och träffa grabbarna som varit på träningsläger i Degeberga över helgen. Det blev en hel del skratt över diverse historier från lägret.
Vi fick för första gången i år beträda gräset på Johansfors IP dock bara på lilla planen men ändå en härlig känsla att få ha riktigt gräs under skorna.
Träningen var bra och flöt på bra tycker jag och det var en bra genomförd träning. Tycker att det ser riktigt bra ut och tror att det kommer att bli ett roligt år för JIF. Roligt har vi alltid men i år blir det ännu roligare när vi ska vara med och kriga på riktigt om seriesegern.
För egen del så känns det bättre för varje vecka men än är det långt till att orka en halvlek i B-laget. Men framåt hösten så kanske det också går.

Just det Tobias kom över biljetter till handbolls vm som spelas i Sverige i början av 2011. Vi ska se 2 utav Sveriges gruppspelsmatcher plus 2 andra matcher. Sen tror jag att invigningen också ingick i våra biljetter. Ser fram emot detta mycket.

Var något mörkare imorse när jag körde hem än vad man vant sig vid.

1 kommentar:

Agnes sa...

Godnatt älskling ♥