tisdag 23 mars 2010

Träning

Igår blev det inte mycket mer än matlagning och intag utav den innan det var dags att åka till träningen och sen vidare till jobbet. Det fick bli spaghetti och köttfärssås det blev en portion till frysen också.
Ja träningen var väl inget att hurra för varken för min egen del eller totalt för gruppen. Men många lirade ju match igår så det var väl inte så konstigt. För egen del var det segt och stumt i benen. Dessutom så blev middagen lite för sen, blev inte bra alls. Men det är bara att ta nya tag. Det positiva var att vi var 21 stycken.
Träning igen på onsdag och då får vi hoppas att det går bättre, det är sista träningen innan merparten av laget åker till Degerberga för träningsläger över helgen. Själv så tar jag med mig familjen för en tripp till Göteborg.
Vi fick också se Eis omtalade värvning Brasse-Lasse värma upp innan vi gick in i omklädningsrummet för att duscha.

Idag kommer sotaren någon gång mellan 10 och 12. Så idag lär man väl inte få sova så länge. Antar nämligen att Diesel kommer att skälla ordentligt när han får syn på sotaren.
Sen framåt eftermiddagen så ska Agnes och hennes pappa Gunnar hämta pellets till oss i Broakulla. Så då blir det att bära in alla dessa säckar när de kommer tillbaka.

Var och hämtade bilen hos Stefan i Holmsjö igår morse också. Nu går den som en klocka igen bara att hoppas att den går genom besiktningen i slutet av mars.

Nu några timmars jobb till innan man får gå och lägga sig.

Inga kommentarer: